Be-Mobile

Ben je wegbeheerder? Geluk heb je: mobiliteit verbeteren is een boeiender vak dan ooit. Met data uit rijdende voertuigen en smartphone apps krijgen we een eerder ongekend real-time inzicht in de verkeersstromen. Krachtige computers kunnen massa's gegevens gelijktijdig verwerken, en dankzij slimme agloritmes berekenen welk verkeersadvies voor een individuele weggebruiker het meest geschikt is. Geconnecteerde voertuigen laten het de wegbeheerder toe weggebruikers razendsnel te informeren over veiligheidsrisico's in hun buurt.

Toekomstmuziek zegt u? Absoluut niet. Bovenstaande oplossingen zijn nog maar een greep uit de oplossingen die de Smart Mobility diensten van Be Mobile vandaag mogelijk maakt.

Het huidige Be-Mobile is ontstaan uit een recente fusie van 3 bedrijven: Be-Mobile, FLOW en Mobile-For. Ook Flitsmeister maakt sinds begin dit jaar deel uit van de Be-Mobile groep. Flitsmeister is dé app voor onderweg en kent ruim 1 miljoen unieke gebruikers in Nederland. Ze zijn daarmee niet alleen een belangrijke databron maar maken het ook mogelijk om doelgericht en plaatsafhankelijk mobiliteitsadvies te verlenen aan weggebruikers.

Be-Mobile werkt met een ruime variatie aan publieke en private partijen samen in Smart Mobility projecten zoals; Spookfiles A58, C-ITS en de Praktijkproef Amsterdam (PPA).

Be-Mobile's big data platform bevat real-time en historische mobiliteitsdata afkomstig van automobilisten, connected cars, weginfrastructuur, on- en off-street parkeren, OV bedrijven, tolling systemen, en fietsmeetsensoren .... in meer dan 20 landen.

Deze mobiliteitsgegevens worden door Be-Mobile verrijkt, geaggregeerd, gefilterd en indien noodzakelijk gefuseerd. Dit vormt een unieke basis voor ons uitgebreide portfolio op het gebied van Smart Mobility:

  • Monitoring en analytics van voertuigen, fietsers, voetgangers
  • Operationeel parkeer- en mobiliteitsmanagement
  • Mobiliteitsapps en –data voor de automotive industrie
  • Mobiliteitsapps voor weggebruikers
  • Elektronische tolheffing

Be-Mobile is hiermee dé mobiliteitspartner voor overheden, autofabrikanten, navigatieleveranciers, reizigers, adviesbureau's en logistieke bedrijven.

Standnummer

1.707

Sectoren

Verkeer

Mobiliteit

Parkeren


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."