Inter Visual Systems

Inter Visual Systems lanceert de TITAN desk tijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren!

Operators bevinden zich tussen een veelvoud aan informatiestromen. Voor operators is het belangrijk om regie te houden over de informatie die voorhanden is. Met een gepersonaliseerde werkomgeving is de operator zelf in staat om te bepalen hoe hij hiermee omgaat en op welke manier dit bijdraagt tot effectief en efficiënt werken.

Om aan deze filosofie te kunnen voldoen heeft Inter Visual Systems in samenwerking met CREON de TITAN desk ontwikkeld. Deze State of the art operatordesk is voorzien van twee 4K monitoren voor optimaal beeldkwaliteit en LED verlichting voor het visualiseren van alarmmeldingen.

De TITAN desk kan o.a. volledig geïntegreerd worden met Barco OpSpace, de innovatieve operatorwerkplek oplossing. Met deze oplossing heeft de operator toegang tot verschillende bronnen en applicaties door het creëren van één desktop-omgeving over een logische pixel ruimte. Alle informatie kan geraadpleegd en bewerkt worden met slechts één muis en toetsenbord.

Verder presenteren wij u de Web Streaming Gateway en de Control Room Application. Met de Web Streaming Gateway kunnen operators bronnen streamen naar externe bestemmingen, zoals crisisruimtes en mobiele apparaten. De Control Room Application is een intelligente applicatie die de volledige communicatie en werkplekbediening integreert in één bedien interface.

Benieuwd naar deze oplossingen? Bezoek Inter Visual Systems tijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren op stand 2.052 voor een demonstratie.

Standnummer

2.052

Website

Sectoren

Mobiliteit


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."