Inter Visual Systems

Operators bevinden zich tussen een veelvoud aan informatiestromen. Voor operators is het belangrijk om regie te houden over de informatie die voorhanden is. Met een gepersonaliseerde werkomgeving is de operator zelf in staat om te bepalen hoe hij hiermee omgaat en op welke manier dit bijdraagt tot effectief en efficiënt werken.

Tijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren presenteert Inter Visual Systems TITAN . Met TITAN hebben wij een nieuwe benadering voor het bedienen van applicaties in uw control room of verkeerscentrale. TITAN geeft operators goed overzicht over hun applicaties en processen.

Tevens presenteren wij ons nieuwe bedien- en communicatie platform ATLAS. Met ATLAS integreert u alle communicatie (o.a. telefonie, intercominstallaties, videoconference en radioconnecties zoals portofonie, mobilofonie, marifonie, omroepinstallaties en radioscanners). Met daarbij de vertrouwde geïntegreerde wachtrij, adresboek en gespreksopname- en archiveringsmogelijkheden. Met de bronrouteringsmodule schakelt en positioneert u eenvoudig bronnen op de videowall en/of werkplek. Daarnaast bedient u al uw objecten, van slagbomen tot toegangssystemen met de toegangscontrolemodule. Andere additionele modules zijn camerabediening, roommanagement en multimedia (radio en televisie).

Benieuwd naar onze oplossingen? Bezoek Inter Visual Systems tijdens Verkeer Mobiliteit en Parkeren op stand 2.052 voor een demonstratie.

Standnummer

2.052

Website

Sectoren

Mobiliteit


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."