VIA

Een perfect beeld van bereikbaarheid en veiligheid met de Digitale Collega

Real-time file informatie of feiten over het aantal ongevallen. Op het gebied van verkeer en mobiliteit zijn talloze gegevens beschikbaar. Denk hierbij aan de complexiteit van Floating Car Data en de BRON-gegevens. Maar hoe zet je deze data in?

VIA heeft gespecialiseerde software ontwikkeld waarin die complexe data betrouwbaar en optimaal worden gebruikt. Deze Digitale Collega geeft u snel en laagdrempelig zicht op de verkeerssituatie.

Welk signaal geven de actuele ongevallengegevens af? Waar wordt structureel te hard gereden en wat is de snelheid? En op welke wegen is de doorstroming een probleem? Met de VIA Software heeft u de antwoorden op deze vragen binnen handbereik; uw Digitale Collega brengt alles overzichtelijk in beeld.

VIA is een verkeerskundig ICT-bureau dat - samen met overheden, wegbeheerders en politie - streeft naar een veilig en vlot verkeer. Ons doel: minder ongevallen en minder verkeersproblemen die leiden tot onveilige situaties.

Benieuwd naar wat de Digitale Collega van VIA voor u kan betekenen? Dat vertellen wij u graag. Wij zijn te vinden in stand 2.010.

VIA, Traffic Solutions Software, heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak verkeerskunde. En vindt haar oorsprong in de advieswereld waarin veel kennis is opgebouwd. VIA gelooft in de mogelijkheden van ICT voor verkeersveiligheid en bereikbaarheid. De focust ligt de laatste jaren volledig op de ontwikkeling van software en het nemen van initiatieven voor een vlot en veiliger verkeer.

Standnummer

2.010

Website

Sectoren

Mobiliteit


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."