Nederlandse Spoorwegen

Grip op mobiliteit met NS Zakelijk

Het wegverkeer neemt toe in Nederland, het terugdringen van de CO2-uitstoot staat onder druk en ons land bereikt qua infrastructuur haar grenzen. Gemeentelijke overheden stimuleren autoluwe binnensteden en passen hun parkeerbeleid en infrastructuur daarop aan. Ook werkgevers staan voor de uitdaging om hun mobiliteitsbeleid duurzamer in te richten. Een beleid met een goede balans tussen de belangen van uw organisatie en die van uw medewerkers. NS Zakelijk adviseert u over de totaaloplossing op maat voor duurzame mobiliteit.

1 op de 3 bedrijven omarmt de mobiliteitsoplossingen van NS Zakelijk. Nog steeds wordt het merendeel van de kilometers met de privé- of leaseauto afgelegd. Een forse kostenpost voor werkgevers en werknemers. Dat kan een stuk voordeliger én duurzamer. NS Zakelijk laat u graag zien hoe een doordacht mobiliteitsbeleid in uw voordeel werkt. Hoe u bedrijfsdoelstellingen als duurzaam ondernemen, goed werkgeverschap en vitaliteit kunt realiseren. Geen wonder dat bedrijven in alle soorten en maten onze mobiliteitsoplossingen omarmen.


Totaaloplossing. Duurzaam reizen, kostenefficiency en gemak. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat u grip krijgt en houdt op uw mobiliteitsbeleid. Daarvoor bieden wij u bijvoorbeeld de NS-Business Card. Eén kaart voor alle vormen van openbaar vervoer, gecombineerd met onze deur-tot-deurdiensten voor optimale bewegingsvrijheid. Waar werknemers ook naartoe moeten, de NS Business-Card is alles wat zij nodig hebben om er te komen.

Inzicht in uw totale mobiliteitsverbruik. De NS-Business Card betekent reizen op rekening. Alle werkelijk gemaakte reiskosten brengen we achteraf in rekening via één maandelijkse factuur. Zelfs een factuur per afdeling is mogelijk. Zo heeft u een compleet inzicht in het totale mobiliteitsverbruik van uw organisatie, zonder administratieve rompslomp. En uw werknemers hoeven geen declaraties meer in te dienen of kilometers bij te houden.

Complete ondersteuning. U bent verzekerd van service op maat; we hebben al een groot aantal organisaties geholpen met een doordacht en duurzaam mobiliteitsbeleid en de implementatie daarvan. We nodigen u van harte uit op onze stand 2.001 om te ontdekken hoe wij mobiliteit in uw voordeel laten werken.

Standnummer

2.001

Sectoren

Mobiliteit


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."