MD Techniek

MD Techniek is een zelfstandig, technisch handelsbedrijf. Gespecialiseerd in het mobiel en aan boord wegen voor allerlei uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. We bouwen al ruim 30 jaar mobiele weegsystemen voor o.a. vrachtwagens, kranen en andere speciale voertuigen. Deze weegsystemen zijn onder andere bij Rijkswaterstaat, politie en Defensie al in gebruik.

Op de beurs presenteren we onder meer de nieuwste ontwikkelingen van het statische én dynamische HAENNI weegsysteem. Het bijzondere van deze HAENNI weegplaten - of ook wel wiellastmeters genoemd - is het lage eigen gewicht van 16.5 kg en de zeer geringe hoogte van 17mm. Enkele varianten hiervan, waaronder de WL108 en WL400, hebben de mogelijkheid tot draadloos gebruik.

Naast het aanbod van een complete range producten, waaronder geijkte systemen, heeft u de zekerheid van betrouwbare antwoorden op uw vragen, of het nu gaat om toepasbaarheid, veiligheid of onderhoud. U kunt steunen op een uitgebreide eigen engineeringsafdeling. Voor uw constructieve vragen kan geput worden uit zo'n 30 jaar ervaring in mobiel en aan boord wegen. MD Techniek importeert materialen vanuit de gehele wereld en vervaardigt zelf haar systemen. Tevens bieden wij naast het mobiel en aan boord wegen oplossingen op het gebied van afvalmanagement en dataoverdracht.

Standnummer

2.024

Sectoren

Mobiliteit


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."