Sweco

Sweco is het grootste ingenieursadvies- en architectenbureau in Europa. Bij Sweco ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en de steden van de toekomst. We zijn de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise.

Onze experts zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van mobiliteit en verkeersmanagement. We bedenken maatregelen die zorgen voor een adequate en efficiënte manier om het verkeer af te wikkelen en de nadelige effecten van files te bestrijden. Ook ontwikkelen we zelf innovaties, zoals Smart Traffic en Intergroen.

Lezing: Met Internet of Things naar de Stad van de Toekomst
Disruptie door nieuwe en innovatieve methoden gaat zeer snel en kan bedrijven groot maken, maar ook laten verdwijnen. In de mobiliteitssector zijn er veel disrupties; gewenste en ongewenste. De verregaande digitalisering is hierbij een belangrijke driver. Denk hierbij aan de opkomst van steeds meer sensoren (Internet of Things), een digitale wereld die steeds meer echt 3D wordt (Virtual Reality) of de introductie van concepten uit de gaming industrie in professionele toepassingen (gamification).

Henri Veldhuis, manager Business Development bij Sweco en Jeroen Brouwer, projectmanager Smart Mobility bij Sweco, praten u tijdens hun lezing op woensdagochtend volledig bij over ontwikkelingen in de markt en vertellen over een innovatie die zijn intrede doet in de mobiliteitswereld: het mede door Sweco ontwikkelde slimme verkeerslicht. Wat zijn hiervan de voordelen voor de weggebruiker en de wegbeheerder?

Stand: Mobiliteit in de stad van de toekomst
Bent u benieuwd hoe mobiliteit er in de stad van de toekomst uitziet? Of wilt u weten wat Sweco voor u kan betekenen op het gebied van slimme mobiliteit? Bezoek dan onze stand (standnummer 1.710). Onze adviseurs bespreken graag hoe wij u kunnen helpen bij uw vraagstukken. Ook kunt u met Virtual Reality de infrastructuur en mobiliteit van de toekomst ervaren.

Standnummer

1.710

Website

Sectoren

Mobiliteit


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."