HR Groep

HR Groep draagt bij aan de verhoging van de verkeersveiligheid, het zorgen voor richting en duidelijkheid door middel van bewegwijzering en het verfraaien van de openbare ruimte. Dit doen wij door het produceren en leveren van producten en diensten voor verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeeld. Hiermee helpen wij overheidsinstanties en andere organisaties om de (weg)gebruiker op een veilige en esthetisch verantwoorde manier te begeleiden en te informeren.

* Totaalaanbieder
Bij HR Groep kunt u onder meer terecht voor verkeersborden, dynamische verkeersbewegwijzering, snelheidsdrempels, inrichting van veilige schoolzones, VVN campagneborden, (inzinkbare) parkeerpalen, afzetmaterialen, (binnen)bewegwijzering, parkbanken, design meubilair, etc.

* Parkeerbeheer Congres
Tijdens de beurs vindt tevens het Parkeerbeheer Congres plaats. HR Groep is, i.s.m. de gemeente Amsterdam, spreker op het congres en gaat in op de vraag ‘Hoe fietsparkeerdata bijdragen aan de strijd tegen weesfietsen’. Voor meer informatie > parkeerbeheercongres.nl .

Standnummer

2.088

Website

Sectoren

Verkeer

Parkeren


  • Alles over verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen.

  • "Diversiteit aan producten en diensten, goede mogelijkheden tot netwerken en ontmoeten, groot aanbod aan lezingen."

  • "Alles onder één dak, zonder kosten parkeren. Alles keurig geregeld en prettige ontvangst."